Kleding zwart verven

Kleding verven

Het kan wel eens gebeuren dat u een kledingstuk heeft waarvan de kleur is vervaagd of wat u graag in een andere kleur wilt hebben. Zwart is dan een goede kleur om te gebruiken als textielverf omdat het een goede dekking heeft. Kleding zwart verven is zeer gemakkelijk en in mum van tijd gebeurd. Lees hieronder hoe je snel kleding zwart kunt verven.

KLEDING ZWART VERVENZwart verven

Het zwart verven van kleding kan op verschillende manieren. Je kan gebruik maken van de wasmachine met speciale kledingverf. Een zeer gemakkelijke manier en erg gebruiksvriendelijk. De kleding wordt geheel gekleurd tijdens het wassen met de verf in poedervorm en de wasmachine is daarna direct weer gebruiksklaar.

Een tweede manier om kleding zwarte te verven is op de hand. Met een gelijksoortige kledingverf in poedervorm verf je de kleding in de handwas tot het kledingstuk de gewenste kleur heeft bereikt. Ik gooi altijd een steen zwarte toermalijn mee in de handwas, het effect wordt hierdoor in mijn ogen mooi versterkt. Deze steen heeft daarnaast ook nog eens heel wat mooie bijwerkingen, wat natuurlijk ook leuk is!

Voordelen

Kleding zwart verven heeft als voordeel dat je je vale zwarte kleding een nieuwe boost kunt geven. En wanneer je kleding hebt met een andere oorspronkelijke kleur geef je het direct een nieuw uiterlijk en creeƫr je een andere look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *